GØR HVERDAGEN MERE AKTIV

“Vi sidder for meget og bevæger os for lidt”

Netop dette er den helt store udfordring, som virksomheder og medarbejdere – og i sidste ende også samfundet – står over for i dag.
Den stillesiddende adfærd er den dominerende årsag til, at mange oplever muskelspændinger og smerter i kroppen. Smerterne resulterer ofte i både spændingshovedpine og nakke- og rygproblemer. De hæmmer vores produktivitet, trivsel og arbejdsglæde, og har samtidig væsentlig betydning for, hvorfor så mange af os bliver korttidssygemeldte.

Et sundere arbejdsliv med GetUpp

Med GetUpp er det slut med lange stillesiddende arbejdsdage. Appen hjælper dig med at komme op af stolen og optimere din dag med varierende arbejdsstillinger, så du får mere energi og overskud – også efter arbejde.

Dit motivationsboost – altid lige ved hånden!

Vi kender det alle. Det kan være utrolig svært hele tiden at skulle motivere sig selv til at fortsætte nye gode vaner. Og det er netop her, at GetUpp fungerer som din personlige hjælper – lige når du står og mangler et motivationsboost. I appen har du mulighed for at tracke din aktivitet og sætte personlige mål eller udfordre dine kollegaer i sjove udfordringer.

Smart med og uden udstyr

Det fantastiske ved GetUpp er, at du ikke nødvendigvis behøver udstyr for at bevæge dig i løbet af arbejdsdagen – appen hjælper dig nemlig med at komme op af stolen og bevæge dig på andre måder. Hvis du alligevel foretrækker at bruge udstyr, kan dette også integreres med appen og derved gøre det nemmere at komme op af stolen.

Features

Et personligt dashboard

GetUpp giver dig mulighed for at få et overblik over, hvor meget du har været aktiv og dermed nedbringe din stillesiddende adfærd vist i tid, kalorier, distance og antal skridt.

Active vs. sitting

Denne funktion har til formål at vise, hvor stor en effekt, selv den mindste ændring har. Sæt et mål og få et overblik over henholdsvis din aktive og stillesiddende tid.

Health data

GetUpp giver dig mulighed for at opsamle data fra andre fysiske enheder, der har til formål at give dig et overblik over din totale stillesiddende tid.

Udfordringer

Du kan deltage og udfordre dine venner og kollegaer i mange forskellige aktivitetsformer, fx gå-, stå-, cykel- og step-distancer samt kalorieforbrænding, antal skridt og meget mere.

Eventkalender

Via denne funktion vil der løbende blive lavet nye spændende og sjove events og udfordringer.

Opkobling til fysisk udstyr

Med app’en har du mulighed for at koble Bluetooth til dit fysiske udstyr med formålet at give dig endnu mere bevægelse og variation i arbejdsdagen.

Bevægelse kan sagtens være sjovt!

GetUpp Assist har sammen med den tilhørende GetUpp App til formål at motivere og inspirere dig til at tænke sundhed, forebyggelse og bevægelse ind i en ellers stillesiddende arbejdsdag, således at trivsel, fællesskab og rutiner styrkes.

App’en er dit værktøj til en sjov og varierende arbejdsdag i bevægelse.

Gratis adgang til premium i 30 dage

Bliv en del af fællesskabet, og inspirér andre med din daglige aktivitet. Skriv dig op herunder og få gratis adgang til premium i 30 dage i GetUpp Appen.