GetUpp App

App'en der gør bevægelse og motion i hverdagen lidt sjovere

Få en aktiv arbejdsdag

For at hjælpe med at holde motivationen oppe og gøre din aktive arbejdsdag endnu sjovere, har vi udvilket GetUpp app’en.

GetUpp app’en kan forbindes til din GetUpp Assist og indhenter dermed alle dine data fra dine stå- og siddetimer i løbet af dagen. Desuden kan appen kobles til andet fysisk udstyr, såsom dit smartwatch og/eller din iPhone, og samler derved alle dine helbredsdata ét sted.

App’en kan altså tracke alt din aktivitet både før, efter og imens du er på arbejde.

Få indblik i din aktive arbejdsdag

I app’en kan du sætte personlige mål og i dashboardet kan du holde styr på alle din aktiviteter.

GetUpp app’en giver dig et overblik over din daglige eller ugentlige:

  • Stå tid
  • Kalorieforbrænding
  • Distance (Km/Mi)
  • Antal skridt
  • Antal trapper

App’en giver dig også mulighed for at udfordre kolleger og venner i sjove og motiverende udfordringer, relateret til nogle af verdens største kulturelle steder og seværdigheder. Undervejs i udfordringerne vil du blive præsenteret for sjove fakta, der er knyttet til din aktuelle udfordring.

Download GetUpp App

GetUp app’en er tilgængelig fra både App Store og Google Play.

GetUpp App Funktioner

Et personligt dashboard

GetUpp giver dig mulighed for at få et overblik over, hvor aktiv du har været og dermed nedbringe din stillesiddende adfærd vist i tid, kalorier, distance og antal skridt.

Active vs. sitting

Denne funktion har til formål at vise, hvor stor en effekt, selv den mindste ændring har. Sæt et mål og få et overblik over henholdsvis din aktive og stillesiddende tid.

Health data

GetUpp giver dig mulighed for at opsamle data fra andre fysiske enheder, så du får et samlet overblik over din totale stillesiddende tid.

Udfordringer

Du kan deltage og udfordre dine venner og kollegaer i mange forskellige aktivitetsformer, fx gå-, stå-, cykel- og step-distancer samt kalorieforbrænding, antal skridt og meget mere.

Opkobling til fysisk udstyr

Med app'en har du mulighed for at koble Bluetooth til dit fysiske udstyr med det formål at give dig endnu mere bevægelse og variation i arbejdsdagen.