Om os

Mød GetUpp

GetUpp

Måske har du allerede hørt en lille smule om GetUpp? Hvis ikke, kan du blive lidt klogere på, hvem vi er her på siden.

Historien bag GetUpp

GetUpp er skabt ud fra mange års erfaring med arbejdsmiljø, smerteforebyggelse, trivsel og fokus på vaner og rutiner på arbejdspladsen.

Gennem OfficeFit har vi haft direkte kontakt til de mennesker, der oplever fysiske og mentale udfordringer i hverdagen i form af smerter og ømhed i kroppen, manglende energi og dårlig samvittighed.

På baggrund af disse erfaringer har vi sammensat Getupp-konceptet med fokus på:

  • At nedbringe den stillesiddende adfærd
  • At forebygge livsstilssygdomme
  • At optimere arbejdsmiljø, trivsel og fællesskab på arbejdspladsen
  • At dele og formidle ny og vigtig viden inden for fokusområderne
  • At sikre værdi for dig, din virksomhed og samfundet

Vores Vision

GetUpp har en klar vision om at skabe rammerne for et sundt arbejdsmiljø med fokus på variation og bevægelse, således at vi får brudt med den stillesiddende adfærd. Derved har vi mulighed for at forbygge op mod 35 forskellige livsstilssygdomme, der kan relateres til at sidde for meget ned.

Vi går benhårdt efter at forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, og vi ønsker at ændre den måde, vi ser arbejdspladsen på i dag. Dét at ændre kultur på arbejdspladsen sker dog ikke fra den ene dag til den anden. Det tager tid og kræver de helt rigtige redskaber – nogle, der i sidste ende sikrer, at du, vi, og resten af samfundet trives, når vi arbejder.

Kort og godt vil vi gerne have folk til at bruge deres hæve-sænkeborde, så de opnår de konkrete fordele det giver at rejse sig fra kontorstolen – fordele såsom mere energi og færre smerter i muskler og led.

Hent app’en allerede i dag og få gratis adgang i 30 dage