IT’S TIME TO GETUPP!

En mærkbar forskel

Vi sidder for meget ned og bevæger os for lidt. Dette er den dominerende årsag til, at mange i dag oplever muskelspændinger og smerter i kroppen. Forskning viser, at vi i gennemsnit sidder ned i 11-13 timer i løbet af dagen. Det er primært folk med stillesiddende arbejde, der når derop, fordi de alene sidder ned i ca. 6-7 timer i løbet af en arbejdsdag.

Alle disse stillesiddende timer er vel at mærke tid, som du ikke kan kompensere for med lidt motion et par gange i ugen. Der skal langt mere til. Du er nemlig ikke skabt til at sidde ned hele dagen – du er skabt til bevægelse!

GetUpp er din hjælp til mere bevægelse på arbejdspladsen. Det er her, du bruger størstedelen af dine vågne timer og dermed her, du har størst mulighed for at gøre en mærkbar forskel for dig selv. Med GetUpp Assist og den tilhørende GetUpp App kan du få et sundere arbejdsliv med daglig bevægelse, der giver dig mere energi og overskud, og ikke mindst forebygger smerter i kroppen.

Sådan virker Assisten

Din vej til mere bevægelse

GetUpp Assist er din personlige assistent i hverdagen. Den hjælper dig med at bruge dit hæve-sænke-bord korrekt i stå- og siddeposition, således at du kan variere dine arbejdsstillinger og blive mere aktiv i løbet af dagen.

Påminder dig om at stå
Autoregistrerer din aktive og inaktive tid
Synkroniserer med andet health data (Google og Apple)
Ergonomisk hjælper
Stilrent design
Indikator på aktivitet

Bevægelse kan sagtens være sjovt!

GetUpp Assist har sammen med den tilhørende GetUpp App til formål at motivere og inspirere dig til at tænke sundhed, forebyggelse og bevægelse ind i en ellers stillesiddende arbejdsdag, således at trivsel, fællesskab og rutiner styrkes.

App’en er dit værktøj til en sjov og varierende arbejdsdag i bevægelse.

Gratis adgang til premium i 30 dage

Bliv en del af fællesskabet, og inspirér andre med din daglige aktivitet. Skriv dig op herunder og få gratis adgang til premium i 30 dage i GetUpp Appen.