Forklaring af Aktiv vs. siddende

Denne side synliggøre, hvor meget af din arbejdsdag du har brugt i bevægelse og hvor meget du har siddet ned. Dette er i forhold til de mål, du selv har sat. Fx kan du sætte et mål om, at du vil være aktiv i 2 timer af din arbejdsdag.

På dette skærmbillede, kan man se, at der er siddet ned i 25% af arbejdstiden. Men Randi har været aktiv 51 minutter ud af de 2 timer, som er hendes mål.

For at ændre dit aktive eller siddende mål, skal du trykke på menuen oppe i venstre hjørne.

Herefter skal du klikke på tandhjulet i højre hjørne, så du kommer ind i dine indstillinger.

Her trykker du på det andet punkt i oversigten i toppen (målskiven), som sender dig ind på den viste side.

Her kan du se, at det nuværende mål er indstillet til at reducere den daglige inaktivitet med 2 timer. Yderligere er arbejdstiden indstillet til at være kl. 08:00-16:00.

Du kan indstille på dine mål ved at trykke på enten + eller -. Når du har indstillet det ønskede mål, trykker du på gem ændringer. Dine ændringer vil derved være aktive fra den næste arbejdsdag.