Sådan aktiverer du Apple Health data

For at aktivere sundhedsdata, således appen trækker data om f.eks. det antal skridt du går, skal du starte fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Når du er inde i menuen, skal du trykke på tandhjulet.

Du vil nu komme ind på denne side. Her skal du vælge linket yderst til højre i oversigten.

Her skal du vælge knappen hvor der står “connect”, så du tillader appen at bruge Apple Health data.

Du vil nu blive dirigeret ind i telefonens indstillinger for sundhedsdata.

Her trykker du på knappen “slå alle til”, som derved tillader GetUpp appen at trække alle de viste sundhedsdata fra din telefon over i appen.

Det er også muligt at udvælge de enkelte datapunkter, som du ønsker at trække med over i appen.

Når du har valgt det data du ønsker GetUpp skal trække, trykker du på “Tillad” oppe i hjørnet.

Når du har trykket tillad, vil du kunne se, at der står “unlink”, og dine sundhedsdata er nu aktiveret.