Sådan opsættes automatisk dataoverførsel via Bluetooth fra din kontorcykel eller gåbånd

For at opsætte automatisk dataoverførelse via Bloetooth fra din kontorcykel eller dit gåbånd, skal du åbne appen og starte fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Herefter vil du se denne menu, hvor du skal klikke på: aktiver udstyr.

Du vil nu se denne side, som viser, hvilket udstyr, der er aktiveret og deaktiveret.

For at aktivere cyklen eller gåbåndet, skal du trykke på knappen “aktiver” under fanen med det valgte udstyr.

Når du har trykket på knappen, vil der stå “afbryd”, som på billedet.

Dette betyder, at udstyret er aktiveret og derfor klar til at kunne overføre data automatisk via Bluetooth, når du er færdig med din aktivitet.

Så går du tilbage til forsiden.

Når du er på forsiden, vil du se dette:

Her trykker du på call-to-action-knappen (personen der cykler eller går) i bunden.

Når du har trykket på knappen, vil du se dette:

Her skal du trykke på Bluetooth-knappen på din konsol til dit gåbånd eller kontorcykel – der vil nu blive oprettet forbindelse.