Sådan aktiverer du Google Fit data

For at aktivere sundhedsdata, således appen trækker data om f.eks. det antal skridt du går, skal du starte fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Når du er inde i menuen, skal du trykke på tandhjulet.

Du vil nu komme ind på denne side. Her skal du vælge linket yderst til højre i oversigten.

Her skal du vælge knappen hvor der står connect, så du tillader appen at bruge koble op med din Google Fit.

Her trykker du på knappen “Connect to Google Fit”, som derved tillader GetUpp appen at trække sundhedsdata fra din telefon over i appen.

Du bliver nu bedt om at vælge hvilken konto du ønsker at koble op med appen. Her er det vigtigt at du bruger den mail, som også er tilknyttet din Google Fit konto.

Når du har valgt konto, vil du kunne se, at Google Fit nu står som connected.