Call-to-action knapper

Denne knap betyder, at du vil gå.

Når du vælger denne knap, så vil app’en hente information fra LifeSpan-enheden på dit bord.

Du kan også indtaste, hvor langt du har gået samt, hvor mange skridt du har taget.

Denne knap betyder, at du vil cykel.

Når du vælger denne knap, så vil app’en hente information fra LifeSpan-enheden på dit bord.

Du kan også indtaste, hvor langt du har cyklet.

Denne knap betyder, at du vil stå op.

Når du vælger denne knap, så henter app’en information fra din GetUpp Assist (enheden på dit bord).

Du kan også indtaste, hvor lang tid du har stået op.

Denne knap betyder, at du vil steppe.

Når du vælger denne knap, så kan du indtaste dine data manuelt fra stepperen i appen.