Ændre login

For at ændre dit login (e-mail samt adgangskode) åbner du appen og starter fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Når du er inde i menuen, skal du trykke på tandhjulet i højre hjørne, så du kommer ind i indstillinger.

På denne side kan du ændre den e-mail, du vil bruge til at logge ind med. Når du har ændret e-mail, skal du trykke på: Gem indstillinger.

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du trykke: Brug for ny adgangskode?

Du bliver sendt videre til indstillinger, hvor du kan ændre den eksisterende adgangskode.

Her skriver du den nye adgangskode, og trykker herefter på: Gem ny adgangskode.

Du har nu ændret den e-mail, du bruger til at logge ind med eller din adgangskode.