Sådan aktiverer du Garmin data

For at aktivere sundhedsdata, således appen trækker data om f.eks. det antal skridt du går, skal du starte fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Når du er inde i menuen, skal du trykke på tandhjulet.

Du vil nu komme ind på denne side. Her skal du vælge linket yderst til højre i oversigten.

Her skal du vælge knappen hvor der står connect, så du tillader appen at bruge Garmins data.

Du vil nu blive bedt om at logge på din Garmin profil.

Når du har indtastet dine oplysninger, skal du trykke på “Log på”

Når du er logget på, skal du vælge de data du vil dele med GetUpp appen.

Her trykker du på de datapunkter, som du ønsker at trække med over i appen.

Så skal du trykke på “Save”

Efter du har gemt dine ændringer bliver du bedt om at connecte med GetUpp. Her klikker du på “Agree”

Når du har udført ovenstående steps, kommer du tilbage til GetUpp appen.

Du vil nu kunne se, at Garmin er forbundet og dine sundhedsdata derfor også vil blive overført til appen fremover.