Tilslut Assist'en

For at tilslutte Assist’en til app’en skal du fra forsiden klikke på: menuen i øverste venstre hjørne.

Herefter vil du se denne menu, hvor du skal klikke på: aktiver udstyr.

På denne side kan du se, hvilket udstyr, der er aktiveret og deaktiveret.

For at aktivere Assisten skal du trykke på knappen “aktiver” i bunden af fanen med Assisten.

Når du har trykket på knappen, vil du se denne side:

Her trykker du på: Næste…

Når du har trykket på: Næste… vil du se denne side:

Her vælger du, om du vil oprette forbindelse til den Assist, der er tættest på dig, eller om du vil søge efter en anden.

Efter du har valgt den Assist, du vil koble op med, kommer dette popup vindue.

Det er for at sikre, at du kobler op på den Assist du gerne vil og ikke en tilfældig.

Blinker den Assist du gerne vil koble op med, ikke blåt, kan du trykke nej. Du vil så blive sendt tilbage til listen med overblik over de Assister der er i nærheden af dig. Du har nu mulighed for at vælge en ny.

Når du har oprettet forbindelse til Assisten, vil du se dette:

Her skal du vælge, om du er den eneste, der bruger den, eller om Assisten deles med andre.

Når du har valgt om enheden deles eller ej, vil du se denne side:

Her skal du sænke dit bord til den højde, som du bedst arbejder i, når du sidder ned.

Når du har gjort det, skal du trykke på: Næste…

Når du har trykket på Næste… vil du se denne side:

Her skal du gøre det samme bare, hvor du står op.

Når bordet er i den rigtige højde, skal du trykke på: Næste…

Når du har trykket på Næste… vil du se denne side:

Den fortæller dig, at Assisten er opsat og tilsluttet.

Du kan nu trykke på: Færdig.