Sådan ændrer du dit brugernavn

For at personalisere din app og gøre det nemmere for andre brugere at finde dig til f.eks. udfordringer, kan du ændre dit brugernavn.

For at gøre det starter vi fra forsiden. Her trykker du på menuen oppe i venstre hjørne.

Herefter skal du klikke på tandhjulet i højre hjørne, så du kommer ind i dine indstillinger.

Du vil nu blive præsenteret for denne side, hvor du kan ændre i dine oplysninger.

For at ændre eller tilføje et brugernavn trykker du på det øverste felt “Kaldenavn”.

Her indtaster du det ønskede brugernavn, som også er det andre brugere skal søger efter for at tilføje dig til en udfordring eller se din placering i topresultater.

Når du har indtastet det brugernavn du gerne vil have skal du scolle ned i bunden af siden.

Her klikker du på “Gem ændringer”.

Nu burde du få en bekræftelse på, at dine ændringer er gemt.