Opret udfordring.

I denne guide har vi valgt at oprette en gåudfordring på begynderniveau

For at oprette en udfordring skal du åbne appen og starte fra forsiden.

Herfra skal du trykke på menuen i toppen af venstre hjørne.

Når du er inde i menuen, skal du trykke på udfordringer.

Tryk på start ny udfordring for at oprette en udfordring.

Nu ser du de udfordringsaktiviteter, du kan vælge.

Her vælger vi

På denne side kan du vælge sværhedsgraden.

Her vælger vi: Begynder 0-50 km

På denne side kan du vælge, hvilken rute du kunne tænke dig at udfordringen skal finde sted på.

For at vælge rute kan du swipe til højre eller venstre.

Vi har valgt at vælge ruten ”Ayers Rock”. Tryk så på: Vælg

Her kan du oprette hold. For at kunne starte en udfordring skal du være på et hold.

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dit holdnavn og trykke på: Næste

Fra denne side kan du vælge to ting.

Første ting er, at du kan starte soloudfordringen. Ved at gøre dette er det kun dig, der går ruten. Her skal du trykke på: Start – Solo udfordring.

Den anden ting er at oprette et nyt hold. Ved at gøre dette kan du konkurrere imod dine kollegaer.

For at oprette et nyt hold skal du trykke på: Opret nyt hold.
Se vejledning til oprettelse af nyt hold HER.

Herefter fremkommer dette skærmbillede:

For at aktivere udfordringen skal du trykke på knappen i toppen af højre hjørne.

Når udfordringen er aktiveret, vil skærmbilledet se således ud: