Assist opsætning

Vejledning dansk

Guide English

For at komme i gang med opsætningen af Assist’en, skal du trykke på de tre streger i venstre hjørne (Bruger menu).

Herefter kommer du ind i menuen, og nu skal du klikke på: Aktiver udstyr.

Her ser du alt det udstyr, som applikationen kan oprette forbindelse til.

Nu klikker du på: knappen ved Assist’en (top højre hjørne).

Nu er Assist’en aktiveret, dette kan ses ved, at den er tændt. Nu skal du klikke på: billede af Assist’en.

Applikationen spørger om den må bruge din placering. Dette skal aktiveres for at oprette forbindelse.

Nu er du klar til at indstille Assist’en. Du skal klikke på: Næste… for at komme videre.

Her vælger du Assist’en, som du vil oprette forbindelse til. Assist’en vil vibrere, når den bliver valgt.

Her vælger du, om Assist’en skal være i Ejertilstand eller Gæstetilstand.

Nu indstiller du dit hæve-sænke-bord til den rigtige højde, som vist på billedet på skærmen.

Du er nu færdig, og Assist’en er klar til brug.