Tilslut gå-bånd

For at tilslutte dit gå-bånd til app’en, skal du fra forsiden klikke på menuen i øverste venstre hjørne.

Herefter vil du se denne menu, hvor du skal klikke på: aktiver udstyr.

På denne side kan du se, hvilket udstyr, der er aktiveret og deaktiveret.

For at aktivere gå-båndet skal du trykke på knappen “aktiver” I bunden af fanen med gå-båndet.

Når du har trykket på knappen, vil der stå “afbryd”, som på billedet.

Dette betyder, at udstyret er aktiveret.

Så går du tilbage til forsiden.

Når du er på forsiden, vil du se dette:

Her trykker du på call-to-action-knappen (personen der går) i bunden.

Når du har trykket på knappen, vil du se dette:

Her skal du trykke på Bluetooth-knappen på din konsol, og der vil blive oprettet forbindelse.